Ημερολόγια IBFAN Ελλάδας

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ 2015

 

Η Ομάδα  Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Καρδίτσας δημιούργησε ένα όμορφο ημερολόγιο με εικόνες θηλασμού για το 2015. Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση της δράσης του Δικτύου Δράσης για την Βρεφική και Παιδική Διατροφή IBFAN Ελλάδας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε:

mpitsioy@gmail.com

https://www.facebook.com/groups/karditsa.thilasmos/

2015 1

2015 2

2015 3

 

2015 4

 

2015 5

 

 

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2014 IBFAN ΕΛΛΑΔΑΣ

Το 2013 ήταν η Θεσσαλονίκη και το Ρέθυμνο, το 2014 τα ημερολόγια θηλασμού του Δικτύου Δράσης για την Βρεφική και Παιδική Διατροφή αναλαμβάνουν η Θεσσαλονίκη και τα Χανιά!

“Μητέρες της Θεσσαλονίκης θηλάΖΟΥΝ τα παιδιά τους”.

Πιστεύουμε ότι το ημερολόγιο αυτό μπορεί να συμβάλλει ώστε να γίνει οικεία σε περισσότερο κόσμο η εικόνα της γυναίκας που θηλάζει, η οποία λείπει από την κουλτούρα μας. Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε το στήθος της γυναίκας να διαφημίζει κάθε λογής προϊόντα και έχουμε ξεχάσει τον πραγματικό λόγο ύπαρξής του, δηλαδή τον θηλασμό του μωρού της.

Φέτος, για δεύτερη χρονιά, τρεις επαγγελματίες φωτογράφοι της Θεσσαλονίκης και 12 μητέρες που θηλάζουν έκαναν το όνειρό μας πραγματικότητα. Οι φωτογραφίες θηλασμού μωρών ή μικρών παιδιών διαφόρων ηλικιών που περιλαμβάνονται στο ημερολόγιο, αναδεικνύουν την ομορφιά και τη χαρά του θηλασμού και την αλήθεια ότι στον θηλασμό δεν υπάρχουν περιορισμοί, ότι είναι μέρος της ζωής μας και της φύσης μας.

Ημερολόγιο Θεσσαλονίκης 2014

 

 

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΧΑΝΙΑ 2014 IBFAN ΕΛΛΑΔΑΣ

«Το μαγικό ταξίδι του θηλασμού από τις μητέρες όλης της Κρήτης»

Το ημερολόγιο αυτό, είναι ένα εθελοντικό έργο αγάπης από μητέρες και επαγγελματίες. Η ιδέα αυτού ξεκίνησε πέρυσι από την Θεσσαλονίκη και το Ρέθυμνο Κρήτης, με πολύ μεγάλη επιτυχία. To μη κερδοσκοπικό σωματείο IBFAN GREECE (Δίκτυο Δράσης Για τη Βρεφική Διατροφή-Παράρτημα Ελλάδος) έχει σαν σκοπό την προστασία και διάδοση του θηλασμού και την προστασία του κοινού από το ανεξέλεγκτο μάρκετινγκ των υποκατάστατων μητρικού γάλακτος.

Φέτος λοιπόν συνεχίζεται στα Χανιά Κρήτης, μας δίνεται η ευκαιρία να σας παρουσιάσουμε ένα πιο ιδιαίτερο ημερολόγιο, με φωτογραφίες όπου μέσα από πολύ ιδιαίτερες καταστάσεις το ζευγάρι μητέρας και βρέφους κατάφερε να επιτύχει να ζήσει το δικό του μαγικό ταξίδι στον θηλασμό. Ιστορίες θάρρους και δύναμης, θέλησης να ζήσουν το απόλυτο δέσιμο και δόσιμο. Γιατί όταν θέλει η μαμά και το βρέφος, ο θηλασμός δεν είναι ανέφικτος… Η κάθε του σελίδα πέρα από τους 12 υπέροχους μήνες, έχει και πληροφορίες για τον θηλασμό σε κάθε οπισθόφυλλο, μέχρι και το τελευταίο φύλλο του.

Πληροφορίες για την διάθεση του ημερολογίου 2014 στο email  hmerologiachania2014@yahoo.gr

Ημερολόγιο 2014 Χανιά